Vi ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen til høstsemesteret 2023

Vi ønsker både nye og gamle medlemmer velkommen til aktivitet i uke 34.

Vi håper alle våre tidligere medlemmer hadde et flott vårsemester og en fin våroppvisning, og at dere er klare til å starte med litt aktivitet igjen etter sommeren.

Vi ser frem til et semester med masse trening, aktivitet og mye moro. Vi anbefaler alle medlemmer til å følge oss på sosiale medier. På vår hjemmeside finner du timeplanen og treningstider. På facebook vil det komme løpende informasjon om hva som skjer i klubben. I tillegg ligger informasjon ute på vår hjemmeside. Fredrikstad Turn har også en egen instagram konto som dere kan følge, for å se hva som skjer.

Fredrikstad Turn | Facebook

Fredrikstad Turnforening – Samhold, glede og trygghet

https://www.instagram.com/fredrikstadturnforening/

Påmelding skjer til de ulike partiene på linkene som ligger på vår hjemmeside. Da betaler du med en gang når du melder deg inn. Medlemsavgift på 400 kr betales 1 gang pr år. I tillegg til medlemsavgift er det en treningsavgift. Den varierer ut fra hvor mange timer gymnasten trener pr. uke. Dersom du har vært inne på linken og betalt er påmeldingen i orden. Dersom du har utfordringer med å betale kan du senede en mail til sportsligleder@fredrikstadturn.no.

Vi bruker medlemssystemet Spoortz. Dere kan laste ned Spoortz appen. Informasjon og meldinger til de ulike gruppene vil komme på denne appen i tillegg til mail.

Vi starter med et nytt tilbud for gymnaster i alderen 9 -11 år og 12 – 14 år dette semesteret. Partiene heter showdans og er et tilbud en gang i uka. På dette partiet vil det bli mye dans, men også grunnleggende turnelementer. Dersom du er medlem på partiene 9 år, 10- 11- 12 år eller er ungdom 13-1 4 år kan du delta på disse treningene uten ekstra treningsavgift. Dersom gymnasten ikke er medlem koster tilbudet 400 kr i medlemsavgift + 1200 kr i treningsavgift. Se vår hjemmeside for mer informasjon og påmelding.

Dette semesteret er det juleshow på Blå Grotte. Juleshowet er 1.- 3. desember.

Det blir avslutning for alle Gymlek partiene lørdag 25/11. Alle gymnaster som har deltatt på aktivitet dette semesteret vil få en medalje på avslutningen.

Vi etterstreber et godt og trygt treningsmiljø for alle. I Turnhallen er det barna som er i fokus.

Instruktørene møter gymnastene ved hovedinngangen.

Gymnastene har en fast garderobe hvor de har en fast plass.

Drikkeflaske står i garderoben når vi trener

Rent treningstøy (t-skjorte / tights eller shorts)

Vi trener barbeint i Turnhallen

Klokker/ armbånd og smykker må være tatt av før trening

Håret er satt opp i strikk.

Vi ønsker en mobilfri Turnhall.

Vi minner om at det er viktig at gymnastene bruker refleksvest til og fra trening når mørket kommer. Det er også viktig at færrest mulig kjører ned i Turngata. Det er mulig å parkere bak ved biblioteket. Dette er for gymnastenes sikkerhet. Vi gjør dere også oppmerksom på at parkeringsplassen på Glemmenhallen er bygd om. Vi må bruke den andre parkeringsplassen Parkeringsplassen på Glemmen er svært mørk vær forsiktige når høstmørket kommer.

Vi gleder oss masse til et nytt og spennende semester med masse turnglede, mestring og samhold.

Fredrikstad Turnforening