Juleshow 2021

Hei alle medlemmer

Vi gleder oss til at det endelig kan være juleshow igjen. Det blir som tradisjonen tilsier juleshow på BLÅGROTTE lørdag 4/12 og søndag 5/12. Instruktørene våre er allerede godt i gang med å jobbe med forberedelser til juleshowet,  og dere kan glede dere.

Det skal totalt være 5 forestillinger. Det skal være to forestillinger lørdag og tre forestillinger søndag.

Forestillingene på lørdag er kl. 13:00 og 16:00

Forestillingene søndag er kl. 12:30, 15:00 og 17:30.

Det er ikke lagt ut billetter enda. Vi sender ut e-post når billetter blir lagt ut. Disse kan kjøpes på kinoen i Fredrikstad.  

Turndrakter kjøpes på Turnhallen til de ulike partiene. Vi har bestilt turndrakter til jenter 10 år. Vi gir beskjed om når disse kommer. Informasjon om hvilke drakter de ulike partiene skal ha ligger på vår facebook side og på vår hjemmeside. 

Alle andre rekvisitter får de låne av foreningen.

Det vil bli ekstratreninger i helgene 20-21 /11 og 27-28/11. Det vil være ungdom og 10-11 og 12 år som vil være mest til stede på disse treningene. Men alle partier skal delta på åpning og avslutning.  Det er fint om dere holder av disse helgene.  Vi vil sende ut fullstendig oversikt over hvor og når de skal trene i løpet av uke 44.

Gymlek partiene:

som trener på lørdag skal ikke delta på oppvisningen, men ha «se på dag» på Turnhallen lørdag 27/12. Hvert barn kan ha med seg to voksne. Det blir satt opp krakker inne i hallen. Alle barna får en medalje som takk for dette semesteret. Dere er likevel hjertelig velkomne til å komme å se på oppvisningen på BLÅGROTTE.

Miniakrobater:

Partiene fra 5/6- 8 år som trener onsdager og torsdager skal være med på en oppvisning hver. Noen av disse partiene er veldig store og vil bli delt inn i mindre grupper pga. plass på BLÅGROTTE. Gruppeinndelingen får hvert enkelt parti informasjon om senere.

9 år skal delta på oppvisninger lørdag og søndag. 9 år rød skal delta på lørdag og 9 år blå skal delta på søndag.

Rekruttakrobater 10-11 og 12 år:

Disse partiene skal delta på alle oppvisningene begge dager.

Gutter trix og miks:

Gutter 6-9 år skal delta på oppvisningene lørdag.

Gutter 10-13 år skal delta på oppvisningene søndag.

Stjerneakrobater:

Skal delta på alle oppvisningene

Ungdomsgruppen:

Skal delta på alle oppvisningene.

MVH

Fredrikstad Turnforening