Høst 2022 – oppstart uke 34

Vi ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen til høstsemesteret 2022
Vi håper alle har hatt en god sommer og at dere gleder dere masse til å starte på turn. Alle partier har oppstart i uke 34. Unntatt voksen turn som starter i uke 35.


Vi ser frem til et semester med masse trening, aktivitet og mye moro. Vi anbefaler alle medlemmer til å følge oss på sosiale medier. På vår hjemmeside finner du timeplanen og treningstider. På facebook og mail vil det komme løpende informasjon om hva som skjer i klubben. Fredrikstad Turn har også en egen instagramkonto som dere kan følge for å se hva som skjer.


Påmelding til de ulike partiene er på vår hjemmeside. Da betaler du med en gang når du melder deg inn. Medlemsavgift på 350 kr betales 1 gang pr år. I tillegg til medlemsavgift er det en treningsavgift. Den varierer ut fra hvor mange timer gymnasten trener pr. uke. Dersom du har vært inne på linken og betalt er påmeldingen i orden. Medlemssystemet vårt har nå slått seg sammen med Spoortz. Dere kan laste ned spoortz appen. Informasjon og meldinger til de ulike gruppene vil komme på denne appen i tillegg til mail.
Dette semesteret er det juleshow på Blå Grotte. Juleshowet er helgen 3. og 4. desember. Alle våre gymnaster kan delta på dette showet om de ønsker. Gymlek partiene har egen avslutning i Turnhallen med utdeling av medalje. Avslutning for Gymlek er lørdag 26. november.


Vi etterstreber et godt og trygt treningsmiljø for alle. I Turnhallen er det barna og ungdommene som er i fokus.
• Instruktørene møter gymnastene ved hovedinngangen
• Ta av sko i yttergangen. Sko plasseres i skohylla og yttertøy henges på knaggen
• Gymnastene har en fast garderobe hvor de har en fast plass
• Drikkeflaske står i garderoben når vi trener
• Rent treningstøy (t-skjorte / tights eller shorts)
• Vi trener barbeint i Turnhallen
• Klokker, armbånd, øredobber og smykker må være tatt av før trening
• Håret er satt opp i strikk
• Vi ønsker en mobilfri Turnhall


Vi minner om at det er viktig at gymnastene bruker refleksvest til og fra trening. Det er også viktig at færrest mulig kjører ned i Turngata. Det er mulig å parkere bak ved biblioteket. Dette er for gymnastenes sikkerhet. Vi gjør dere også oppmerksom på at parkeringsplassen på Glemmenhallen er bygd om. Vi må bruke den andre parkeringsplassen på nordsiden. Det vil da være naturlig at gymnastene går inn i Glemmenhallen i inngangen nede. Parkeringsplassen på Glemmen er svært mørk så vær forsiktige når høstmørket kommer.


Vi gleder oss masse til et nytt og spennende semester med masse turnglede, mestring og samhold.