Kreftforeningens Stafett for livet Fredrikstad

Velkommen til Stafett for livet 10.–11. september 2022 i Fredrikstad! Stafetten symboliserer kampen en kreftpasient går igjennom og visualiserer at det alltid bør være noen på banen for den som er syk.

Fredrikstad Turnforening støtter Kreftforeningen i deres arbeid og viser støtte og sympati for de som har eller har hatt kreft. 

Fredrikstad Turnforening har opprettet et lag. Vi ønsker at våre medlemmer og foresatte skal bidra med en liten løperunde, eller gårunde rundt Kirkeparken 10. eller 11. september. Vi skal holde laget i gang i 24 timer som er et symbol på at kreften aldri stopper. 

Nedenfor ligger en link hvor du kan melde deg på i 30 min eller i 60 min. Du kan ta med deg så mange du vil på din runde. Noter hvor mange dere blir i kommentarfeltet.  Det er et mål at Fredrikstad Turnforening stiller med mange medlemmer, gymnaster og foresatte. Deltagelsen er gratis. 

På områder vil det være en teller som vi kan registrere antall deltagere fra Fredrikstad Turnforening. Vi håper at alle våre medlemmer med foresatte stiller. Dersom du melder deg på er du ansvarlig for det tidspunktet som du setter ditt navn på.  Har du ikke fått meldt deg på er det bare til å stille opp. Det som er viktig er at vi får minst en til hvert tidspunkt gjennom hele døgnet. ‘

Turnhallen vil være åpen med mulighet for å få litt kaffe, en kakebit, lys og varme dersom du trenger et sted for å ta en prat eller sitte ned.  

Fredrikstad Turnforening sin ungdomstropp skal ha oppvisning i Kirkeparken lørdag 10/9 kl 1500 og 1900.  Vi ønsker alle i klubben velkommen til både å se på og til å delta i stafetten.  

Lørdag 10/09 Åpningsseremoni kl. 12.30 

Stafettstart kl. 13.00

Oppvisning av Fredrikstad Turnforening kl 1500

Oppvisning av Fredrikstad Turnforening kl 1900

Lysseremoni kl. 22.00 lørdag

Søndag 11/9 Avslutning søndag kl. 13.00

Link til påmelding; 

Påmelding Stafett for llivet 2022 – Google Regneark

Vi håper på stor deltagelse. 

MVH

Styret i Fredrikstad Turnforening